Robert Et Elizabeth Browning – Andre Maurois te Koop Aangeboden op Tweedehands.net


Paperback, uitgave 1955, 251 blz. Franstalig. Kaft is hier en daar beschadigd; bladranden zijn niet recht afgesneden; blz. zijn licht verkleurd. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D1]

Elizabeth Barrett Browning en Robert Browning worden allebei herinnerd en vereerd vanwege hun bijdragen aan de Engelse literatuur en poëzie en ook wordt hun liefdesverhaal gevierd.
Het verhaal van hun verkering en huwelijk is een echte Victoriaanse romance met liefdesbrieven, schaking en het Italiaanse avontuur van je leven.

 

Verzendkosten bij meerdere boeken:
– Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
– Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten België:
– De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
– Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!Source link

Leave A Reply