Revlon Be Fabulous Hair Recovery Damaged Hair 80 ml – Nederland


Voedt het haar intens Reparaties eindschade Beschermt het haar tegen verdere schade Voorkomt eindsplitsing Maakt de nagelriemen glad en egaliseert Beschermt tegen vroege tekenen van veroudering Bevat gehydrolyseerde keratine, het eiwit waaruit haar is gemaakt. Keratine is een van de meest voorkomende actieve ingrediënten in cosmetica voor beschadigd haar, omdat het beschadigd haar regenereert en versterkt door de structuur opnieuw op te bouwen. Bovendien hydrateert en sluit het de haarschubben, waardoor het glad, zacht en glanzend wordt. Gebruik: Masseer in vochtige punten na het wassen en handdoekdrogen van het haar. Niet spoelen. Kam door en style zoals gewenst. Resultaten: gevoede, gerestaureerde en versterkte uiteinden. Hersteld gezond uitziend haar. Probeer de andere Revlon Be Fabulous-producten om je haar een complexe verzorging te geven.

 ● Voedt het haar intens
 ● Reparaties eindschade
 ● Beschermt het haar tegen verdere schade
 ● Voorkomt eindsplitsing
 ● Maakt de nagelriemen glad en egaliseert
 ● Beschermt tegen vroege tekenen van veroudering

Bevat gehydrolyseerde keratine, het eiwit waaruit haar is gemaakt. Keratine is een van de meest voorkomende actieve ingrediënten in cosmetica voor beschadigd haar, omdat het beschadigd haar regenereert en versterkt door de structuur opnieuw op te bouwen. Bovendien hydrateert en sluit het de haarschubben, waardoor het glad, zacht en glanzend wordt.

Gebruik: Masseer in vochtige punten na het wassen en handdoekdrogen van het haar. Niet spoelen. Kam door en style zoals gewenst.

Resultaten: gevoede, gerestaureerde en versterkte uiteinden. Hersteld gezond uitziend haar.

Probeer de andere Revlon Be Fabulous-producten om je haar een complexe verzorging te geven.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8432225077574
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk – Algemeen: Revlon
 ● SKU (eigen artikel code): 8432225077574
 ● Import prijs: € 7,95

Bekijk de website van de adverteerderSource link