Mijn Verhaal – Hillary Rodham Clinton te Koop Aangeboden op Tweedehands.net


Pocket, uitgave 2009, 827 blz. met een paar zwart/wit foto’s. Bladsnedes zeer licht verkleurd; rug ietwat bol; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (5,75 euro = boek past niet door de brievenbus) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 9,50 euro)[B4]

Hillary Clinton schrijft openhartig over haar leven, van jong schoolmeisje tot zelfbewuste vrouw die haar weg vindt in de politiek. Ze vertelt hoe ze Bill ontmoet, hoe ze begint aan een eigen advocatencarrière, en hoe ze uiteindelijk als First Lady in het Witte Huis terechtkomt. Hillary Clinton is een geëmancipeerde vrouw, senator van New York, maar ook de bedrogen echtgenote van een charismatisch man en de moeder van een opgroeiende dochter.

 

Voor het verzendtarief van dit boek (€ 5,75 bezorging thuis (België 9,50 euro – 0-1 kg) of € 4,50 ophalen bij DHL-ServicePoint bij u in de buurt) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 20 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm). Kijk daarom ook eens naar mijn andere advertenties. De keuze is reuze!

 

Reageer nu!Source link