Engels Auto Theorieboek + Samenvatting + Apps 2021


Omschrijving:

Wil je alle regels over autorijden in Nederland studeren en leren? Dan is dit voor jou het beste pakket voor de laagste prijs op de markt. Hoe dit pakket te gebruiken: Studeer theorie in het Engels met het Auto Theorieboek 2021. Gebruik de Engelstalige samenvatting van het theorieboek om te herhalen wat je hebt geleerd.; Zoek, vergelijk en leer eenvoudig alle lokale verkeersborden in de verkeersborden-app. Oefen voorrangssituaties op de app, die je ook helpen bij de voorbereiding op het oefenexamen.

Dit pakket is inclusief:

Engels Auto Theorieboek 2021

Bereid je voor op je rijexamen met het Engelstalige Auto Theorieboek 2021, het meest gekozen theorieboek van de rijscholen! Zoek duidelijke beschrijvingen die zijn geschreven in eenvoudig en duidelijk Engels, die worden ondersteund met afbeeldingen om de tekst te verduidelijken en u te helpen leren. Het Theorieboek Auto 2021 richt zich alleen op de informatie die nodig is voor het examen, dus je kunt er zeker van zijn dat je alleen leert wat belangrijk is.

Engelstalige Samenvatting

Om je te helpen onthouden wat je hebt geleerd in het Auto Theorieboek 2021, hebben we een samenvatting gemaakt van het belangrijkste materiaal van elke les.

VERKEERSBORDEN APP

Tijdens de examens en tijdens je rijervaring kom je verschillende verkeersborden tegen. Vaak lijken de verkeersborden erg op elkaar en hierdoor zijn ze moeilijk te onderscheiden. Het Theorieboek 2021 bevat alle verkeersborden die je moet kennen tijdens het CBR-examen. De verkeersborden-app helpt je echter om alle lokale verkeersborden, overzichtelijk per categorie, gemakkelijk te vinden en te bestuderen. De app is momenteel alleen beschikbaar in het Nederlands.

PRIORITAIRE SITUATIE APPS

Je ontvangt ook de voorrangs-app. Met deze app kun je oefenen in welke situaties je voorrang moet verlenen en kun je testen hoe goed je de voorrangsregels kent. Dit is voor veel studenten vaak een blokkering. Dus blijf oefenen met de app!

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 8719327452523
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • SKU (eigen artikel code): 25998
  • Type: simple
  • Import prijs: € 29,95Source link