Sexy zwarte lingeriebody Misty Cup: 70B


Omschrijving:

Sexy zwarte lingeriebody Misty

Sexy zwarte lingeriebody Misty

Hou je van ´anders dan basic´, van een ´beetje ondeugend durven zijn´ en vooral van ´je sensuele vrouwelijke ik´ uitleven´: dan is deze body jou op het lijf geschreven.
Gemaakt om in te pronken. En helemaal mooi; je kunt hem overdag dragen onder je kleding, wetende dat je er sensueel uitziet en dit ´s avonds aan je lief benadrukken.

Zwart doorzichtige body in jouw cupmaat

Bij deze zwart doorzichtige body in jouw cupmaat valt gewoon alles in beeld. Van het nepleder ingezette stukje aan de voorkant, de kanten afwerking onder de borsten, tot aan de zwarte rekbare doorzichtige stof. Het kant loopt door boven de cups en aan de zijkanten.
Wellicht is het niet goed te zien maar de body heeft bij de cups een ragfijn nepleder patroon. Hetzelfde bloemenpatroon als wat je ziet bij het kant. Een aparte voortzetting van dit bloemenparoon.

Daarnaast is de body geschikt voor langere vrouwen. Niet alleen door de stretchy stof maar ook doordat er aan de onderkant een vrij lang stukje is aangebracht om de body vast te maken. 4 Haakjes en oogjes tot slot is daarnaast ook best meer dan we gewoon zijn van andere body´s.

Het kanten patroon dat direct onder de borsten te zien is, loopt door naar de behasluting aan de achterkant. 

De beha heeft een push up effect. Dit wordt gerealiseerd door 2 pads van een halve cm dikte. De pads kunnen eruit. Hij bedekt vrijwel de hele borst. Voor de nette look naar buiten toe 😉

Aan de achterkant een stringvorm met erboven 2 elastische bandjes. Leuk om mee te shinen aan de achterkant.
De body heeft een katoenen kruisje. Vrij breed ook.

Bij deze stringbody is echt aan ieder detail aandacht besteed.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk – Algemeen: MissRosy
  • SKU (eigen artikel code): missr 7907
  • Maat (algemeen): 70B
  • Geslacht (algemeen): female
  • Import prijs: € 49,95Source link