KitchenBrothers Bamboe Universeel Messenblok voor 11 Messen – NederlandUniverseel Messenopberger, Messenhouder, Keukengereihouder ZONDER Messen – Makkelijk Schoonmaken – 43 x 13,5 x 5 cm – Hout

Wees zuinig op je messen en kies voor het KitchenBrothers bamboe messenblok. Berg al je messen veilig, gemakkelijk en hygiënisch op! Schuif je mes eenvoudig in de daarvoor speciaal ontworpen messen gleuf en plaats het blok op het aanrecht of in je keukenlade. Het messenblok biedt plaats voor 11 messen, is handgemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk bamboe en heeft een natuurlijke look.

!!! Verpakking is beschadigd en open geweest, product is in nieuwstaat!!!

Bamboe messenblok
Met het KitchenBrothers messenblok berg je al je messen veilig en hygiënisch op. Van broodmes tot koksmes, je plaatst het allemaal in het messenblok. Het blok biedt plaats aan 11 messen en is gemaakt van hoogwaardig bamboe met het FSC keurmerk. Een echte musthave als je zuinig bent op je messen en deze goed wil onderhouden en opbergen!

Keukenlade of aanrecht
Het platte messenblok past perfect in elke standaard keukenlade, zodat je het werkblad schoon kunt houden en de messen veilig en uit het zicht kunt opbergen. Als je echter je messen binnen handbereik wilt hebben, kun je het blok uiteraard op het aanrecht plaatsen. Het blok is gemaakt van zware kwaliteit bamboe zodat het blok niet schuift.

Messenblok
▶ Gemaakt van 100 procent milieuvriendelijk bamboe
▶ Voor op aanrecht of in de keukenlade
▶ Tot maximaal 11 messen
▶ Makkelijk schoonhouden
▶ Veilig en hygiënisch

Alle soorten messen
Het bamboe messenblok van KitchenBrothers in uniek ontworpen om maar liefst 11 messen op te bergen. Van steakmessen tot aan broodmessen, alles krijgt veilig een plekje met het messenblok van KitchenBrothers. Let op! Je kunt in het messenblok maximaal 5 grote messen kwijt zoals een chef’s mes of broodmes.

Makkelijk schoon te maken
Het bamboe messenblok is makkelijk te reinigen. Het enige wat je nodig hebt is wat warm water en zeep en het messenblok is binnen enkele minuten schoon. Het bamboe droogt snel, binnen een mum van tijd kunt je de messen weer in het blok plaatsen!

Natuurlijk en duurzaam bamboe
Dit bamboe messenblok van KitchenBrothers is gemaakt van 100 procent duurzaam Moso bamboe. Deze soort bamboe is sterk genoeg om de messen zonder beschadigingen aan het blok op te ruimen. De antibacteriële en geurvrije eigenschappen van het bamboe helpen de messen schoon en fris te houden. Het bamboe is tot in detail afgewerkt, dit betekent geen splinters of barsten in het hout. Stevigheid en duurzaamheid gegarandeerd! Uiteraard beschikt onze leverancier over een FSC certificaat.

Specificaties:
✔ Merk: KitchenBrothers
✔ Materiaal: Bamboe
✔ In verpakking: 1x Messenblok
✔ Kleur: Houtkleur
✔ Afmetingen: 43 x 13.5 x 5cm
✔ Gewicht: 1200 gram
✔ Aantal mes gleuven: 11
✔ Geschikt voor lade: Ja
✔ Geschikt voor aanrecht: Ja
✔ Model: Plat (liggend)
✔ Soorten messen: Divers
✔ Aantal grote messen: Max. 5
✔ Aantal kleine messen: Max. 11
✔ Certificaat: FSC
ℹ Let op: het messenblok wordt geleverd zonder messen!

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 8719632955429
 ● Type: simple
 ● Import prijs: € 14,99

Bekijk de website van de adverteerderSource link