Footjoy ProDry Quarter Golfsokken – Nederland


Footjoy ProDry Quarter

 ● Sokken met uitstekende vochtregulatie, maakt niet uit hoe het gaat …
 ● Anatomisch gebreide zool
 ● Sok in uitgesproken anatomische vorm die de voet kussens daar en is gebaseerd, waar de hoge stress optreedt.
 ● Bekijk alle
 ● Lycra / spandex
 ● Lycra / Elestan zijn een uitstekende pasvorm en vormvastheid. In alle FootJoy sokken.
 ● Dri-Lex vochtbeheersing
 ● Door te rusten met FootJoy droogt snel speciale vochtbeheersing sok. Tijdens de Sport vocht snel weg van de huid. De sok voelt droog.
 ● hielkap
 ● Alle FootJoy sokken zijn versterkt in de hiel. Dit maakt ze zacht, biedt extra comfort in de hiel en verhoogt ook de duurzaamheid.
 ● Comfort Seam ™
 ● De Comfort Seam ™ FootJoy is bijzonder, bijzonder handig en praktisch onzichtbaar teennaad. In alle FootJoy sokken.

Golfdiscountstore.nl
Golfdiscountstore.nl is opgericht in 2005 en heeft een ruime ervaring opgedaan in het veilig en vertrouwd online winkelen op internet. Golfdiscountstore is een onderdeel van I-Shopz BV en valt onder de overkoepelende paraplu van i-Shopz.

De hoofddoelstelling van Golfdiscountstore.nl is om een zeer breed assortiment golfartikelen van verschillende golfmerken aan te bieden tegen scherpe prijzen. Daarmee kan Golfdiscountstore zowel de beginnende golfer als ook de gevorderde golfer van dienst zijn. 

Natuurlijk kunt u bij Golfdiscountstore alle producten bij ons in de showroom bekijken en aanschaffen. U krijgt bij ons een eerlijk advies. Het is niet zo dat altijd de duurste golfartikelen voor u de beste aanschaf zijn. Wij geven advies op maat en zorgen dat u de juiste materialen koopt waar u vele jaren golfplezier van zult hebben. 

Naast de grote keuze in golfsets verkopen wij ook diverse golftrolleys, golftassen, golf-schoenen, golf-oefenmaterialen en alle bijbehorende golfaccessoires.

Westerwerf 5a 1911 JA Uitgeest 
Tel: +31(0)85 8773179  Info@golfdiscountstore.nl

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Footjoy

Bekijk de website van de adverteerderSource link